Hjort med kål, rotfrukter & lök

Allmänt
Innanlår av hjort, inkokta spetskålshjärtan, glacerad & sotad lök, höbakad rotselleri, smörbakad persiljerot, selleri & skockakräm, friterad selleri & hjortsky spräckt med olivolja
 
Snart är det slut på hjorten i frysen...
Ingen har kommenterat än bli den första!

Tomatsallad

Allmänt
Tomatsallad med en basilikadressing, rödlök, olivolja, balsamicovinäger & ogräs
 
Tilldressingen behövs en skållad, skalad & urkärnad tomat, vitlök, spenat, bailika, olja, salt & socker. Enkelt är det också, man mixar bara ihop allt till en tjock kräm och smakar av
 
Lägg dressingen på en tallrick, skär tomater & lök och arrangera över, strö över salt & nymald svartpeppar, ringla över olivolja & balsamico och lite ogräs, typ krasse & spenat
 
"Blomkålssoppa"
 
En blomkålskräm & en soppgrund som blandas ihop i tallriken, med schalottenlöksvinigrette & ägg
 
Ingen har kommenterat än bli den första!