
Man börjar först & främst med degen, 14g jäst, 650g vatten, 1msk salt, 4msk olivolja, 200g durum & 800g vetemjöl. Man blandar den i några minuter och så låter man den jäsa 45min - 1 timme
Så en tomatsås måste man ju ha i grunden, en lätt & jävligt god. 4 vitlöksklyftor, 4-6msk olivolja, 2 nävar basilika och 8-10 kvisttomater, skalade. Man börjar med att skiva vitlöken tunt och stek den och lägg i basilikan, på med tomaterna och koka några minuter så dom löser upp sig, i med salt, peppar & socker, pressa allt genom en fin sil och så låter man det sjuda i 5 min till, klar
Kronärtskock & olivsallad:
1 burk kronärtskockshjärtan, 1 burk gröna oliver, 1 citron saft & zest, 1 chili, 1 näve persilja, oliv & rapsolja - blanda allt och smaka av med salt & peppar
Kavla ut degen tunt och pensla ut några matskedar med tomatsås, lägg några skivor italiensk salami i botten, sprid salladen över hela pizzan och lägg ut några bitar mozzarella.
Baka sedan på förvärmd plåt på 220 grader i ca 11 minuter, avsluta med att ringla över lite olivolja & käka!

Min dessert består utav en hallonmousse som ligger på en marängbotten, limekräm, limeglass, hallonsås, hallonpärlor och en mandelkrokant. Och några färska hallon, krasse & lite tempad choklad som garnityr.
Supernöjd!